Sabotáž módního diktátu

20.01.2011 08:13

 

Co bude zajímavým módním doplňkem na přehlídkových molech v roce 2011? Poradím, že se to nosí na hlavě, ale kšiltovka, čepice a ani klobouček to není. Originálnějšími doplňky zdobící hlavy modelek, budou totiž turbany. V turbanech se při předvádění kolekcí pro nadcházející jaro a léto producírovaly modelky v mnoha kolekcích za účelem vyhnutí se monotónnosti a získání zcela jiného výsledného looku. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější turbany, které byly k vidění na módních přehlídkách pro sezónu příštího jara a léta 2011!

Ano, i tak může vypadat módní trend naší zajisté originální doby. Nebo to alespoň píšou na stránce MODA.CZ, která už svým názvem vypovídá o vém obsahu. A která má zajisté spousty a spousty čtenářů, převážně čtenářek.

Je to tady pořád dokola. Buťe IN. Buďte originální! Mějte se na pozoru před OUT modely, snažte se sladit své OUT-fity,check-OUT our server! INspirujte se u hvězd! A znova a znova. Časopisy a stránky tohoto zaměření melou jedno a to samé. Nebudete-li originální, nebudete sexy. A co v dnešní době znamená originalita?

Někdy stačí zajít do nákupních center a sledovat, jak se tvoří osobnost. Desítky mladých, hezkých holek na sebe cpou hadry, vyloženě hadry, které jim nejrůznější obchůdky plným náručemi nabízí, a to jen proto, že je to IN. Není to blbost?

Přijde mi, že se dnešní lidi ztrácí. Ztrácí se ve světě, který se snaží být úžasný, skvělý. Každý chce být jedinečný. Jenže za jakou cenu? A jaký to má výsledek? Nechci kazit nikomu představu o jeho vlastním stylu, nechci pomlouvat lidi, kteří si nepotrpí na extravaganci, a kterým stačí prostě jen džíny a tričko. Narážím na ty, co mají plnou hubu řečí o tom, jak mají módu v malíku a přitom jen kopírují svoji lepší spolužačku. Na ty, kteří na sebe navléknou květované gumáky, protože četli v časopise, že se to nosí. A proč vlastně?

Sabotáž módního diktátu je projekt pro každého, kdo se rozhodl vykašlat se na kecy o IN a OUT a být v obraze sám. Je pro lidi, kteří mají zdravý rozum a nehodlají chodit jako trašáci jen kvůli novým trendům. Na blogu www.mysi-domecek.blog.cz nebo www.facebook.com/pages/Sabotaz-modniho-diktatu/157639807599105 se dočtete víc.

Dnešní doba hlásá originalitu za každou cenu. Proto ji neposlouchejte a buďte oriinální :).